ADVOKAT JAN KORSGAARD​

Øvrige ydelser

Som advokat i boligbranchen i mere end 20 år har Advokatfirmaet Jan Korsgaard arbejdet med mange aspekter og opgaver inden for boligbranchen. Men har du brug for en advokat, som også kan rådgive dig på andre områder, kan vi også sagtens være behjælpelige med det.

Udover at rådgive om førstegangs boligkøb, boligsalg og samejeoverenskomst, rådgiver vi også vores kunder inden for alt andet inden for advokatverden, det være sig gæld, lån, tinglysning af dokumenter og mange andre ydelser.

Lejekontrakter

Skal du leje din bolig ud, eller ønsker du selv at blive lejer i en bolig/ejendom, skal der altid foreligge en lejekontrakt. En lejekontrakt er din garanti for, at udlejer overholder reglerne, og at du dermed ikke bliver snydt. Det kan være en god idé at få en boligadvokat til at læse din lejekontrakt igennem, så du er sikker på, at alt er som det skal være. Med Jan Korsgaard som din advokat, er du garanteret professionel rådgivning af en særdeles erfaren advokat.

Gæld

Hos Advokatfirmaet Jan Korsgaard har du mulighed for at få rådgivning inden for flere områder. Du kan eks. få rådgivning om gæld, hvor du bl.a. også kan få lavet gældsbreve hos advokat Jan Korsgaard. Et gældsbrev er et dokument, hvor det er anført, hvad en person skylder dig. Der er ikke nogle krav til, hvordan et gældsbrev skal udformes, men det kan være en fordel for dig at få en advokat til at gøre dette. På den måde sikres du, at alt står korrekt og ikke er til at misforstå.

Tinglysning af dokumenter

Skal du bruge en tinglysning af et dokument? Så tag fat i Jan Korsgaard. Tinglysning af et dokument er nødvendigt, hvis du eks. ønsker, at et ejerskab over fast ejendom, en virksomhed eller en bil skal være offentligt tilgængeligt. Har du brug for tinglysning af forskellige dokumenter, kan Advokatfirmaet Jan Korsgaard Hansen hjælpe med dette.

Advokatrådgivning til private og erhverv

Hos Advokatfirmaet Jan Korsgaard kan du få advokat rådgivning, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Som advokat har Jan Korsgaard beskæftiget sg med flere forskellige ydelser. Har du derfor brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med din virksomhed, eller har du som privatkunde brug for en familie- eller entrepriseadvokat, kan vi være din lokale advokat.

Andre ydelser? Kontakt din advokat på Fyn

Med stor erfaring som advokat, er Jan Korsgaard ikke kun din boligadvokat. Han er din advokat hele vejen rundt. Derfor kan du hos Jan Korsgaard få lige præcis den rådgivning, du har brug for. Advokat Jan Korsgaard rådgiver og bistår med mange andre typer af advokatmæssige opgaver og advokatrådgivning. Hvad enten du har brug for en dygtig advokat til rådgivning om gældsbreve, gennemgang af din lejekontrakt, oprettelse af testamente eller noget helt tredje, så kan Jan Korsgaard hjælpe dig.

Har du spørgsmål til, hvilke ydelser Advokatfirmaet Jan Korsgaard Hansen kan hjælpe dig med, er du mere end velkommen til at kontakte Jan på telefon 21 38 12 49 eller på mail jkh@advokatkorsgaard.dk. Du kan også tage kontakt gennem kontaktformularen her på hjemmesiden.

Skal vi hjælpe eller har du spørgsmål?

Kontakt os