ADVOKAT JAN KORSGAARD

Boligsalg

Måske går du med tanker om selv at sætte din bolig til selv, eller også har du allerede fundet en køber, som vil købe din bolig. Når du står for selv at sætte din bolig til salg, så skal du selv holde styr på de nødvendige dokumenter, der er brug for. Med boligadvokat Jan Korsgaard får du hjælp til udarbejdelse af alt fra købsaftale til tinglysning af skøde, så du kan fokusere på selvsalg af din bolig til den rette køber.

Advokat ved boligsalg

Flere og flere vælger selv at sætte deres bolig eller anden ejendom til salg på nettet, et såkaldt selvsalg, og derigennem selv finde sig en køber til boligen. På den måde spares der en hel del penge, da der dermed ikke er udgifter til en ejendomsmægler. Disse udgifter kan ofte koste en sælger dyrt grundet ejendomsmæglerens salær, som ofte er en procentdel af købssummen.

Men som privat boligsælger er der meget, du selv skal håndtere, når en ejendomsmægler ikke hjælper dig med salg af din bolig. Undgå at glemme nogle af de vigtige dokumenter, du skal bruge ved at vælge en boligadvokat. Med en advokat til boligsalg, har du mulighed for at få juridisk rådgivning og hjælp til de forskellige dokumenter, du skal bruge, så snart du har fundet en køber til din bolig. Dermed sparer du en masse tid og energi på at indhente en masse vigtige dokumenter vedr. din bolig.

Få styr på dokumenterne med en boligadvokat ved salg af bolig

Når du har fundet en køber til din bolig, skal du som sælger have udarbejdet en købsaftale. En købsaftale er det dokument, som køber skal underskrive, og som tillige indeholder alle vigtige oplysninger, der skal bruges ved et boligsalg. En sådan købsaftale er ikke ligetil at lave selv, og derfor bør du få en advokat til at udarbejde denne, når du står for selvsalg af din bolig. Udover købsaftalen er der andre dokumenter, som skal være på plads inden et boligsalg. Disse kan du med fordel også få en advokat til at udarbejde og gå igennem, så du ikke risikerer at stå til ansvar for noget, du ikke er klar over. Der skal eks. indhentes BBR-meddelelser, servitutter, tinglysningsattest og meget mere.

Rådgivning fra advokat er på sælgers side

Får du en ejendomsmægler til at hjælpe dig med boligsalg, så har du en rådgiver, der er på din side og som hjælper dig med salg af boligen. Men ved selvsalg af hus eller anden bolig, har du kun dig selv til at sælge boligen. En boligadvokat ved boligsalg kan være din rådgiver og vejleder, når du skal sælge dit hus. Med over 20 år som advokat og ejendomsmægler har Jan Korsgaard hjulpet mange boligsælgere med at udarbejde forskellige dokumenter til brug ved selvsalg. Derved skal du kun fokusere på at finde en køber til din bolig. Resten tager din advokat sig af.

Har du brug for en boligadvokat i Odense eller på Fyn, kan du altid tage kontakt til advokat Jan Korsgaard, som står klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller dokumenter. 

Skal vi hjælpe eller har du spørgsmål?

Kontakt os