Advokat Jan Korsgaard

Ydelser

Boligkøb / Køberådgivning

Hvis du og din partner drømmer om at købe en bolig sammen, så bør I overveje at få en advokat ved boligkøb. Med en boligadvokat får I en, der står på købers side, når I skal købe bolig. Med professionel køberrådgivning får I gennemgået den bolig, I ønsker at købe, så I er sikre på, at I kender til boligens tilstand inden I underskriver. Så slipper I for ubehagelige overraskelser ved overtagelsen af boligen.

Boligsalg

Har du fundet en køber til din bolig og har du brug for at få lavet en købsaftale?
Dette kan Advokat Korsgaard også være behjælpelig med. Som advokat kan Jan Korsgaard hjælpe med alt, der har med boligsalg at gøre, som bl.a. at formulere de nødvendige juridiske dokumenter, der skal bruges i et boligsalg.  

Grundkøb

Har du efter lang tids søgen endelig fundet en grund, du gerne vil købe og måske bygge nyt hus på, er det vigtigt, at du får styr på alle de dokumenter og rapporter, der er nødvendige ved et grundkøb og opførsel af et nyt hus. Med en advokat ved din side kan du være sikker på, at det bliver gjort så nemt som muligt for dig.

Samejeoverenskomst

Har du og din partner planer om at købe bolig uden at være gift? Så bør I overveje at få en samejeoverenskomst. Med en samejeoverenskomst kan I sikre, hvordan ejerskabet af jeres fælles bolig skal fordeles, såfremt I ikke længere ønsker at bo sammen. Med samejeoverenskomsten er I altså sikret, at alt der vedrører jeres fælles bolig bliver håndteret ordentligt og uden konflikter.

Testamente

Med et testamente kan du sikre dig, at det, ifølge dig, er den retmæssige arvtager der arver efter dig. Det kan eks. være din samlever eller dine børn. Et testamente kan være en god idé, hvad enten I er gifte eller ej. Er I ikke gift, kan et testamente være den rigtig vej at gå, så du sikrer, at din partner eks. kan blive boende i boligen, selvom du er gået bort.

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt kan give dine pårørende fuldmagten over såvel dine personlige som økonomiske forhold i fremtiden, hvis du ikke længere er i stand til at varetage disse, eks. pga. længerevarende sygdom. Med en fremtidsfuldmagt har dine pårørende muligheden for at handle på dine vegne, og du er dermed sikret, at der bliver taget hånd om det, du ikke selv kan varetage længere. Få Advokat Jan Korsgaard til at udarbejde din fremtidsfuldmagt, imens du stadig er ved godt helbred og slip for bekymringerne senere i livet.

Øvrige ydelser

Selvom Jan Korsgaard har arbejdet som boligadvokat og ejendomsmægler i mange år, og har flere års erfaring inden for rådgivning på boligområdet, kan han også rådgive om andre advokatydelser, såfremt du har brug for dette. Har du således brug for en grundig og dygtig advokat med stor viden og erfaring, kan du kontakte Jan. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde kan han hjælpe med alt fra gæld og ægtepagt til tinglysning af dokumenter og rådgivning til virksomheder.