ADVOKAT JAN KORSGAARD​

Om os

Om os

Advokat Jan Korsgaard

Advokatfirmaet Jan Korsgaard Hansen er din lokale boligadvokat på Fyn (men dækker også andre områder geografisk) og som til daglig ejes og drives af advokat Jan Korsgaard Hansen. Jan har mange års erfaring inden for boligbranchen, og derfor kan han være din lokale samarbejdspartner, hvis du skal købe eller sælge din bolig på Fyn. Advokat Jan Korsgaard har et særligt fokus på unge boligkøbere, som ikke har købt hus før. Det er især her, der er brug for en boligadvokat til at sikre, at alt går som det skal, og at I ikke overser vigtige detaljer ved huskøbet. For ugifte er det også vigtigt at drøfte samejekontrakt og testamente.

Jan Korsgaard

Indehaver & Advokat, Jan Korsgaard
Om os

Advokat med erfaring fra boligbranchen

Med en uddannelse som advokat og mere end 25 år i boligbranchen, har Advokat Jan Korsgaard Hansen den nødvendige viden og erfaring til at være din boligadvokat.

Siden 1995 har Jan arbejdet som ejendomsmægler og finansieringsrådgiver hos EDC, i og omkring Hadsten ved Aarhus og sidenhen i Odense på Fyn. Beskæftigelsen som ejendomsmægler har givet Jan et solidt fundament inden for både køb og salg af boliger, og han kender derfor boligmarkedet ganske godt.

For 11 år siden startede Jan op som indehaver af Robinhus først i Odense og på Østfyn, og siden på Vestfyn, hvor han til daglig havde ansvar for at rådgive købere og sælgere i forbindelse med køb og salg af bolig og fast ejendom, men Jan har nu valgt at blive selvstændig boligadvokat med virksomheden Advokatfirmaet Jan Korsgaard Hansen.

Hvad vi er eksperter i

Vores ydelser

Boligkøb / Køberådgivning

Boligsalg

Grundkøb

Samejeoverenskomst

Testamente

Fremtidsfuldmagt

Øvrige ydelser

Spørgsmål?

Om os

Køberrådgivning til førstegangskøbere på Fyn

Når du som førstegangskøber skal ud at investere i en ny bolig, kan det være svært at have det fulde overblik over alt det, du skal vide og have styr på vedr. din kommende bolig. Samtidig kræver det ofte en vis juridisk forståelse, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at forstå de forskellige dokumenter som eks. tilstandsrapport eller lign. Det kan derfor være en fordel at henvende sig til en boligadvokat, som har viden om og erfaring med netop det at købe ny bolig. Som jeres boligadvokat kan Jan give køberrådgivning til jer, som ønsker en grundig købergennemgang af boligen, inden I skriver under. Med Jan som jeres boligadvokat og køberrådgiver er du garanteret en rådgiver med mange års erfaring inden for branchen, og dermed kan du være sikker på at få professionalitet og kvalitet hele vejen rundt.

Udover at være boligadvokat og køberrådgiver, er Advokat Jan Korsgaard også jeres advokat, når I ønsker rådgivning om, hvordan en samejeoverenskomst fungerer, og hvorfor den kan være nødvendig. Ligeledes hjælper Jan unge par med at rådgive omkring fælles formue og testamente. Noget Jan som advokat har stor viden om og erfaring med.

Har I brug for en lokalkendt advokat med speciale inden for køb og salg af boliger, er Advokat Jan Korsgaard det rette valg. Virksomheden holder til på Vestfyn, men hjælper gerne købere også uden for Fyn.

Om os

Boligrådgivning med fokus på kunden

Med mange års erfaring tilbyder Advokat Jan Korsgaard også rådgivning om boligkøb på andre sprog end dansk. Du har således mulighed for at få rådgivning på engelsk eller tysk, såfremt det passer dig/jer bedre. Advokat Korsgaard fokuserer på jeres behov og ønsker, når i skal bruge en lokal boligadvokat.

Advokat Korsgaard har desuden en mission om at tilbyde en fair pris for boligrådgivning. Det skal være enkelt og ligetil at kunne få den nødvendige rådgivning, når I skal investere i en ny bolig og med Advokat Jan Korsgaard ved jeres side, når I køber bolig, bliver der taget hånd om alt lige fra samejeoverenskomst eller testamente til rådgivning ved boligkøb eller boligsalg.