Advokat jan Korsgaard

Boligkøb

Drømmer I om at købe ny bolig?

En ny bolig er en stor beslutning, både personligt, men også økonomisk. Hvis det er første gang, I skal investere i en bolig, kan der nemt opstå en masse spørgsmål og forvirring. En god idé er derfor at have en boligadvokat med på sidelinjen, som kan guide og hjælpe jer helt i mål. Med Advokatfirmaet Jan Korsgaard Hansen får I en kvalificeret rådgiver, som er uddannet advokat, med mange års erfaring i boligbranchen.

Køberrådgivning ved advokat

Når du som førstegangskøber skal ud og investere i en bolig, er der meget, der skal være styr på. Er du ikke inde i, hvordan de forskellige dokumenter skal læses, det være sig tilstandsrapporten eller købsaftalen, så kan du kontakte Advokat Jan Korsgaard som kan hjælpe dig.

Som boligkøber kan det være svært at vide, hvad du skal være opmærksom på ift. de forskellige dokumenter. Du har som køber ikke én person, der kan hjælpe dig i købsprocessen med spørgsmål eller lign., medmindre du kontakter en køberrådgiver. Ejendomsmægleren er på sælgers side. Det betyder, at ejendomsmægleren ikke har fokus på dig og dine behov i en købsproces, men derimod fokus på sælger og at få boligen solgt så hurtigt som muligt og til den bedste pris. Derfor kan du med fordel vælge en advokat, som din køberrådgiver. Dermed er du garanteret en rådgiver, der står på din (købers) side i købsprocessen.

Så snart du har fundet dig en bolig, du gerne vil købe, er det en god idé at tage kontakt til en boligadvokat, der har forstand på køberrådgivning. Med et boligkøb ved en advokat kan du få hjælp til at forstå de mange forskellige dokumenter, herunder bl.a. juridiske begreber, som ikke altid er til at forstå, hvis du ikke kender til området.

Advokatforbehold

Har du og din partner fundet den helt rigtige bolig? Så skal I indgå en købsaftale. Inden I underskriver købsaftalen, kan I bede om at få et såkaldt advokatforbehold i købsaftale. Et advokatforbehold betyder, at du som køber ikke er bundet af købsaftalen, selvom du har skrevet under, før din advokat har gennemlæst aftalen. Først når advokaten har læst og godkendt den pågældende købsaftale, kan der være tale om en bindende underskrift. Et advokatforbehold i købsaftale giver dig som køber mulighed for at fortryde handlen på boligen uden omkostninger (bortset fra honorar til din advokat). Har du ikke en advokat med dig, som kan sikre dig en godkendt handel, risikerer du at skulle betale 1% af boligens pris til sælger, såfremt du har fortrudt jeres handel.

Køberrådgivning pris

Hos Advokatfirmaet Jan Korsgaard Hansen kan du få køberrådgivning til en fair pris fra kr. 4.500,00 inkl. moms. Har du brug for køberrådgivning og hjælp til boligkøb ved advokat Jan Korsgaard, så tag kontakt til Jan Korsgaard på telefon 21 38 12 49 eller på mail jkh@advokatkorsgaard.dk. Du kan vælge at få køberrådgivning hos Jan, hos dig selv eller over telefonen. Udover at tilbyde køberrådgivning personligt og telefonisk, tilbyder Jan også rådgivning på andre sprog end dansk. Du har således mulighed for at få hjælp til boligkøb på både engelsk og tysk foruden dansk. Har du brug for en professionel boligadvokat, der har mange års erfaring fra boligbranchen, kan du tage kontakt til Advokat Jan Korsgaard. Advokat Jan Korsgaard er medlem af Advokatsamfundet, hvilket er din garanti for en ordentlig handel.

Skal vi hjælpe eller har du spørgsmål?

Kontakt os